Connect with us

Super League

“Σκούπα” Μαρινάκη στον Ολυμπιακό – Αλλάζει τη… μισή ενδεκάδα, τέλος top όνομα – Σκάει ηχηρή ανακοίνωση!

Οι πρώτες αποφάσεις, η μεγάλη απένδυση και οι αντιδράσεις. Στο Λιμάνι υπάρχει έντονος προβληματισμός και απογοήτευση για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο σε όλους διαμηνύουν πως γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα, όπως γνωρίζουν και τον τρόπο για να τον διορθώσουν. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης και οι ανακοινώσεις που έρχονται για ΟΛΟΥΣ!

O Ολυμπιακός από εκεί που έτρεχε αρκετά μεγάλο σερί χωρίς ήττες, κατάφερε και έχασε δύο συνεχόμενα ντέρμπι, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το πρόβλημα μάλιστα ήταν πως οι ερυθρόλευκοι… άξιζαν να χάσουν και στις δύο αναμετρήσεις, αφού και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν καλύτεροι, κάτι που είχε φυσικά και την υπογραφή του… Ζοσέ Ανιγκό.

Γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει δικαίως αρκετά παράπονα για το κομμάτι της διαιτησίας, ωστόσο έκανε και ο προπονητής του σημαντικά λάθη σε αυτά τα δύο κομβικά ματς που ουσιαστικά έθεσαν εκτός τίτλου την ομάδα του. Και εκεί θα πρέπει να εστιάσει, πέρα από την αρκετά βαριά τιμωρία που θα έρθει για το υπόλοιπο των πλέι οφ.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr
ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Super League

Copy link
Powered by Social Snap