Connect with us

Basket League

Συμφωνία Αταμάν-Γιαννακόπουλου – Φήμες για Σενγκέλια, λίστα με Γιουρτσεβέν!

Ο Τάις χάθηκε για τον Παναθηναϊκό, όμως οι Πράσινοι φουλάρουν για τον παίκτη που λείπει από το ρόστερ. Η ιδιαίτερη περίπτωση από Euroleague και η λίστα από NBA.

Ενας ακόμη στόχος του Παναθηναϊκού αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο Ντάνιελ Τάις ήταν στο προσκήνιο για τους «πράσινους», που βέβαια γνώριζαν ότι η υπόθεσή του είναι πολύ δύσκολη. Ηξεραν, δηλαδή, ότι το να αφήσει το ΝΒΑ ο Γερμανός σέντερ θα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Κάτι, που επιβεβαιώθηκε με τον Τάις να υπογράφει στους Πέλικανς.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, ψάχνει κάτι μεγάλο και για αυτό επιμένει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν του κάτσει κάποια, έχει καλώς. Αν όχι, προχωράει σε άλλους παίκτες. Το μοναστήρι να είναι καλά άλλωστε και συν τοις άλλοις οι «πράσινοι» έχουν πολλά χρήματα, οπότε στο τέλος κάτι καλό θα βρουν.

Στο φινάλε δεν χρειάζονται αγωνιστικά κάποιον παίκτη, που να τους κάνει τρελή διαφορά. Ο Γιαννακόπουλος, όμως, με τον Αταμάν θεωρούν ότι εχθρός του καλού είναι το πολύ καλύτερο, οπότε προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Αυτή πιθανότατα θα είναι από το ΝΒΑ, αν και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για την περίπτωση του Τόκο Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός πάουερ-φόργουορντ ήταν και πέρυσι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά η Βίρτους δεν τον άφησε να φύγει. Ισως, όμως, φέτος να αλλάξουν τα δεδομένα.

Την ίδια ώρα οι πρωταθλητές έχουν έντονο το βλέμμα τους στην αγορά του ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες. Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έμεινε ελεύθερος από τους Τζαζ και τα αγωνιστικά του προσόντα είναι αδιαμφισβήτητα. Το ζητούμενο είναι αν ο Τούρκος σέντερ θα έρθει στην Ευρώπη ή θα προσπαθήσει να συνεχίσει στο ΝΒΑ.

Κάτι, που ισχύει και για τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος πριν από μερικές μέρες συμμετείχε στο καλοκαιρινό τουρνουά, που κάνει στη Σύρο ο Γιώργος Πρίντεζης.

Και ο Ουσμάν Γκαρούμπα μπορεί να είναι διαθέσιμος από το ΝΒΑ αν και η Ρεάλ έχει απλώσει ήδη τα δίχτυα της για να τον κάνει και πάλι δικό της.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πάντως, ονειρεύεται τον αδερφό του Χουάντσο, τον Ουίλι Χερνανγκόμεθ, αλλά αυτή και αν είναι δύσκολη η περίπτωση καθώς ο Ισπανός σέντερ έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Αν τον πάρει, όμως, ο Παναθηναϊκός τότε γίνεται το γκράντε φαβορί για την Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς. Ουίλι και Λεσόρ θα κάνουν ένα δίδυμο, που θα τρέμει όλη η Ευρώπη.

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Basket League

Copy link
Powered by Social Snap