Connect with us

Super League

“Eκκαθαρίσεις” στον ΠΑΟΚ, τέλος 3 ονόματα – Εμπλοκή με Βιεϊρίνια – Η μεταγραφή που ζήτησε ο Λουτσέσκου!

Άλλα θέλει ο Ρουμάνος και άλλα κάνει η διοίκηση ενόψει καλοκαιριού. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο στον ΠΑΟΚ, ότι τρία (τουλάχιστον) από τα συμβόλαια που λήγουν δεν θα ανανεωθούν. Το μέλλον για αρκετούς κατά πως φαίνεται στην Τούμπα, κάθε άλλο παρά δεδομένο δεν είναι.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι υποθέσεις των Ολιβέιρα και Ντάντας, όπου αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Επίσης λήγει το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και η δική του περίπτωση θα εκτιμηθεί. Σε ό,τι αφορά τον Μπράντον Τόμας, τον οποίο ο Δικέφαλος μπορεί να κρατήσει για έναν χρόνο ακόμα, δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα, καθώς θα παρθεί αφού πρώτα γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις.

Αντρέ Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπέγραψαν το περασμένο καλοκαίρι μονοετή συμβόλαια με τον Δικέφαλο του Βορρά, κάτι που σημαίνει ότι σε λίγους μήνες από σήμερα μένουν αμφότεροι ελεύθεροι. Ο Βιεϊρίνια είχε πει σε ανύποπτο χρόνο μες στον Ιανουάριο, ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως του αν θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο ή όχι.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr
ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Super League

Copy link
Powered by Social Snap