Connect with us

Super League

Πώληση-έκπληξη στον Ολυμπιακό – 2,5 εκατ. για 9 γκολ και 4 ασίστ – Μεγάλο… μπαμ με Χάμες!

Πολλά φαίνεται ότι είναι τα ανοιχτά ζητήματα στους Ερυθρόλευκους ενόψει καλοκαιριού μιας και εκτός από την ποιοτική ενίσχυση, που έχουν θέσει σαν προτεραιότητα ενόψει της νέας σεζόν, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν αποχωρήσεις που μπορούν να κάνουν… μπαμ, με ομάδες του εξωτερικού ήδη να ενδιαφέρονται για παίκτες της ομάδας.

Ολυμπιακός: Η πρώτη περίπτωση που δείχνει πως ενδιαφέρει συλλόγους του εξωτερικού είναι αυτή του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Γενάρη ομάδες εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα από την Τουρκία, όμως ο φονικός σεισμός στην γειτονική χώρα “πάγωσε” τις εξελίξεις.

Ο 32χρονος εξτρέμ είναι από το 2021 στον Πειραιά, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και από τότε μέχρι σήμερα έχει παίξει 49 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Μάλιστα οι 27 από αυτές είναι τη φετινή σεζόν, όπου έχει βρει δίχτυα 3 φορές. Για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή τα πράγματα δεν έχουν πάει αρκετά καλά στο Λιμάνι, μιας και μπορεί κανείς να μην αμφισβητεί την ποιότητά του και το γεγονός ότι είναι από τους λίγους στην ομάδα που μπορεί να παίξει τόσο καλά τη θέση του εξτρέμ, όμως οι συνεχείς τραυματισμοί κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν δεύτερες σκέψεις ενόψει καλοκαιριού.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Super League

Copy link
Powered by Social Snap