Connect with us

Basket League

Plan B με αντι-Καμπάτσο από NBA στον ΠΑΟ – Φήμες για κορυφαίο όνομα – Αλλάζει ο χάρτης στην Ευρωλίγκα

Οι Πράσινοι τα δίνουν όλα για τον Αργεντινό, ωστόσο υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο, με παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο. Μάλιστα, στη λίστα του Τριφυλλιού βρίσκονται και δύο ονόματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού που θα προκαλέσουν αίσθηση. Η εξαιρετική δύσκολη περίπτωση και η δεύτερη που με… πολύ χρήμα, μπορεί να προχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χτίσει την επόμενη του μέρα και πλέον έχει το βασικότερο συστατικό γα να το κάνει έτσι όπως πρέπει: προπονητή. Ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε και παράλληλα με την δουλειά του στην Εφές, κοιτάζει και το πώς θα χτίσει τους «πράσινους» για τη σεζόν 2023-2024.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ο νο1 στόχος και αν γίνει εφικτή η απόκτηση του, τότε από κει και πέρα τα πράγματα θα είναι εύκολα για τον Τούρκο προπονητή. Το να πάρεις, όμως, τον Αργεντίνο γκαρντ δεν είναι εύκολο. Η Ρεάλ είναι το φαβορί και όλο και κάποια άλλη ομάδα με επίσης βαθύ πορτοφόλι θα εμφανιστεί στη πορεία. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προσπαθεί και να ελπίζει, αλλά παράλληλα έχει και plan b.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr
ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Basket League

Copy link
Powered by Social Snap