Connect with us

Basket League

Ο πρώτος που υπέγραψε ο Γιαννακόπουλος – Αρπάζει παικταρά και από Ζοτς – Φέρνει Ευρωπαίο από NBA!

Αλλάζει επίπεδο το Τριφύλλι, πέντε top ονόματα έρχονται ΟΑΚΑ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει προαναγγείλει τρομερές αλλαγές στο ρόστερ, εδώ και μέρες έχει ήδη στα χέρια του κάποιες συμφωνίες και το Sportdog.gr προχωράει το ρεπορτάζ στα ονόματα.

Εδώ και πολλές μέρες γράφουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι διαφορετικός τη νέα χρονιά. Θα πέσει πολύ χρήμα και θα γίνει τρομερά ανταγωνιστικός. Ο κόσμος της ομάδας είναι ταλαιπωρημένος τα τρία τελευταία χρόνια και δεν είναι εύκολο να πιστέψει σε λόγια. Σήμερα, όμως, το ηθικό του αναπτερώθηκε για τα καλά γιατί τα περί διαφορετικού Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά ήρθαν από επίσημα χείλη και σε ΜΜΕ, στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει μία ομάδα που θα δυσκολευτούν να την ακουμπήσουν» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, και το χαμόγελο έσκασε σε όσους Παναθηναϊκούς τον άκουσαν ή ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Το τι σημαίνει αυτό (το «μία ομάδα που θα δυσκολευτούν να την ακουμπήσουν») το εξηγούμε κάθε μέρα: ένας προπονητής από το πάνω ράφι και παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr

ΠΗΓΗ : Sportdog.gr
ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Basket League

Copy link
Powered by Social Snap