Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη

Εκτενές δημοσίευμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοξενεί η ιστοσελίδα του NOS (δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου της Ολλανδίας) με αφορμή τις αναμετρήσεις της PSV με τον Ολυμπιακό.
«Ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι άθικτος, τίποτα δεν τον αγγίζει» αναφέρει το ενυπόγραφο δημοσίευμα στο ολλανδικό μέσο ενημέρωσης.
«Είναι μεγιστάνας της ναυτιλίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένας οικογενειακός φίλος του Έλληνα πρωθυπουργού, de facto δήμαρχος του Πειραιά, έχει κατηγορηθεί δύο φορές για στημένους αγώνες, ενώ έχει εμπλακεί στη μεταφορά μιας τεράστιας αποστολής ηρωίνης. Όλες φορές τις γλίτωσε. Η ζωή του Ευάγγελου Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αντιπάλου της PSV στο Europa League, διαβάζεται σαν ένα ελληνικό μυθιστόρημα εγκλήματος» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.
Το ολλανδικό δημοσίευμα μιλάει και για την εμπλοκή του Μαρινάκη στα στημένα παιχνίδια και στην αθώωση του για δύο διαφορετικές υποθέσεις.
Επίσης -και παρά τα όσα αποφάσισαν τα ελληνικά δικαστήρια- οι Ολλανδοί αναφέρονται και στην περίπτωση του Noor One.
Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει:
«Το όνομά του εμφανίστηκε επίσης στην περίπτωση του Noor One, ενός πετρελαιοφόρου που μετέφερε το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης.
Το Noor One είχε τουλάχιστον 2.000 κιλά ηρωίνης. Για να πάρετε μια ιδέα για το μέγεθος του φορτίου, οι ειδικοί σκύλοι ναρκωτικών της ελληνικής αστυνομίας “τρελάθηκαν” στην επιδρομή σε μια αποθήκη, όπου βρέθηκαν 500 από τα 2.000 κιλά.
“Υπήρχε τόση ηρωίνη που τα σκυλιά δεν ήξεραν πού να πάνε”, είπε αργότερα ο αρχηγός της τοπικής ακτοφυλακής».
«Μήπως όλες οι εικασίες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στο μεγαλύτερο εντοπισμό ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης έβλαψαν τον Μαρινάκη; Όχι ακριβώς. Η δύναμη και η επιρροή του αυξήθηκαν» τονίζει το Nederlandse Omroep Stichting και αναφέρεται στην αγορά του Mega Channel και της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Nottingham Forest.
«Ο Μαρινάκης απέρριψε τους ισχυρισμούς για συμμετοχή του στο εμπόριο ναρκωτικών, κάνοντας λόγο για πολιτικά κίνητρα. “Μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού μου επιτέθηκαν συνεχώς. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ γιατί δεν έκανα τίποτα κακό”».
«Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *